Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "SinisilmÀiset" by Malcolm Gladwell & Ilkka Rekiaro ~ Book PDF Kindle ePub Free

SinisilmÀiset

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: SinisilmĂ€iset
  • Author : Malcolm Gladwell & Ilkka Rekiaro
  • Release Date : January 16, 2019
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 3658 KB

Description

Huijatuksi tuleminen on helpompaa kuin uskot

Malcolm Gladwellin kiehtova uutuuskirja kertoo, miksi olemme niin huonoja lukemaan toisia ihmisiÀ ja heidÀn motiivejaan.

Kun maailmanhistorian suurimman pyramidihuijauksen arkkitehti Bernie Madoff jÀi viimein kiinni, kaikkien huulilla oli yksi kysymys: miten oli mahdollista, ettÀ niin ilmiselvÀ huijari oli voinut jatkaa petkutustaan niin pitkÀÀn?

CIA:hin soluttautuneista kaksoisagenteista liipasinherkkiin poliiseihin, Hitlerin kanssa rauhaa neuvotelleista poliitikoista syyttömÀnÀ murhasta tuomittuun teinityttöön; kiehtovien tapausesimerkkien kautta Malcolm Gladwell osoittaa, kuinka meillÀ on sisÀsyntyinen taipumus luottaa toisiin silloinkin, kun faktat puhuvat vastakkaista. Ja kuinka toisaalta tietyissÀ olosuhteissa me tuomitsemme ihmiset syyllisiksi, vaikka todisteiden valossa on ilmeistÀ, ettÀ he ovat viattomia.
Gladwellin viesti on selvĂ€ – pelkkÀÀn vaistoon luottaminen toisten ihmisten rehellisyyttĂ€ arvioitaessa ei ole toimiva strategia sen enempÀÀ ihmissuhteissa kuin bisneksessĂ€.

Malcolm Gladwell (s. 1963) on kansainvÀlisesti tunnettu toimittaja, tietokirjailija ja luennoitsija. Kirjoissaan Gladwell tarkastelee inhmillistÀ luovuutta, kommunikaatiota ja ideoiden syntyÀ soveltaen ennakkoluulottomasti sosiologian, psykologian ja taloustieteen tuoreimpia tutkimustuloksia.Gladwellilta on aiemmin suomennettu teokset Daavid ja Goljat, Leimahduspiste, VÀlÀhdys ja Kuka menestyy ja miksi?


Free PDF Download "SinisilmÀiset" Online ePub Kindle